Retourbeleid

RETOURNEREN & RUILEN

Wij vinden het belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Je kunt je online aankoop altijd retourneren als deze niet aan je wensen voldoet. Dit geldt ook voor items in de Sale en in onze Outlet.

Als je aankoop volgens onze retourvoorwaarden is geretourneerd betalen we het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 5 werkdagen aan je terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

  1. Je online bestelling retourneren

Gebruik het meegestuurde retourformulier om je bestelling te retourneren en vul deze in. Raadpleeg vooraf de retourvoorwaarden en bekijk of je aankoop kan worden geretourneerd. Verzend het pakket via het postkantoor, de retourkosten zijn voor eigen rekening en verschillen per land. 

  1. Online retourvoorwaarden Saint Steve

Zorg ervoor dat het item in exact dezelfde conditie is zoals je deze hebt ontvangen, onbeschadigd met aangehechte kaartjes en indien mogelijk in de originele verpakking.

Gedragen, gewassen of gerepareerde items evenals items zonder aangehechte kaartjes worden niet geaccepteerd en teruggestuurd naar je adres. De bedenktijd voor het retourneren van een besteld item is 14 dagen vanaf de eerstvolgende dag na het ontvangst. Na ontbinding van de aankoop dient het item binnen 14 dagen te zijn geretourneerd.

Saint Steve heeft het recht om items te weigeren die later dan bovengenoemde perioden zijn aangemeld en geretourneerd.

Saint Steve brengt verzendkosten in rekening als een bestelling niet in ontvangst wordt genomen of niet wordt opgehaald bij de ophaallocatie. Hiervoor gelden de verzendkosten die PostNL in rekening brengt aan consumenten.

Ruilen is alleen mogelijk voor hetzelfde item in een andere maat of kleur in Nederland. Retourkosten zijn voor eigen rekening. De zending van retouren is op eigen risico -en voor eigen verantwoordelijkheid. Je kunt je retournering niet onder rembours terugsturen. 

  1. Saint Steve retouradres

Retourneer items met vermelding van je bestelnummer naar:

TSG – Saint Steve
Désiré de Bodtkaai 27
9400 Ninove
België 

  1. Heb je een vraag?

E-mail naar sales@lexson.com
Bel naar +31 (0)76 522 3186